ΠΛΑΚΑΚΙΑ

ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ GEBERIT - ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΒΩΚΟΣ

Εντοιχιζόμενο καζανάκι Geberit, εύκολο στην τοποθέτηση, με μηχανισμούς που θέτουν νέα standards στην τεχνολογία εξοικονόμησης νερού και αντοχή στον χρόνο, αποτελούν πια την πρώτη και ίσως τη μοναδική επιλογή είτε πρόκειται να υποδεχθούν κρεμαστή λεκάνη είτε λεκάνη επιδαπέδια.
Ανάλογα με τον τρόπο που η λεκάνη αναρτάται, η εταιρεία μας προσφέρει διαφορετικά μοντέλα από καζανάκια που στηρίζουν με ασφάλεια τις λεκάνες και εγκιβωτίζονται σε κάθε τύπο δόμησης.
Για παράδειγμα το πλέον γνωστό εντοιχισμένο καζανάκι Geberit 110.150 για μονό τούβλο μαζί με την πλακέτα Delta σε χρωμέ φινίρισμα, είναι από τα best sellers της Ελβετικής εταιρείας.
Για περίπτωση εγκατάστασης σε γυψοσανίδα, ενδείκνυται η σειρά Geberit Duofix με αυτοφερόμενα πλαίσια και το μοντέλο 458.160.
Ακολουθούν και άλλες σειρές που συμπληρώνουν την γκάμα όπως εντοιχισμένο Geberit για διπλό τούβλο ή για τοποθέτηση σε χαμηλό ύψος (κάτω από παράθυρο).
Όλες οι σειρές έχουν αυστηρές Γερμανικές προδιαγραφές ώστε να υποστηρίζουν τέλεια τις κρεμαστές λεκάνες.
Η αισθητική και η λειτουργικότητα του μπάνιου ολοκληρώνεται με μια μεγάλη γκάμα από πλακέτες που συνοδεύουν κάθε τύπο από καζανάκι.