ΠΛΑΚΑΚΙΑ

ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΑ ΚΑΖΑΝΑΚΙΑ - ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΒΩΚΟΣ

Σήμερα το μπάνιο όπως έχουμε ξαναπεί αποτελεί ένα προσωπικό καταφύγιο, ένα χώρο ευεξίας και χαλάρωσης.
Η τεχνολογία έχει συνδράμει τα μέγιστα στον καλύτερο σχεδιασμό των μπάνιων με την δυνατότητα που προσφέρει να κρύβονται όλοι οι υδραυλικοί μηχανισμόι πίσω από τους τοίχους.
Η ιδέα για το εντοιχιζόμένο καζανάκι ένω υπάρχει εδώ και περίπου 50 χρόνια μόλις τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να γίνεται απαίτηση για τις νέες αλλά και τις παλαιότερες κατασκευές που χρειάζονται ανακαίνιση.
Εντοιχιζόμενα καζανάκια, εύκολα στην τοποθέτηση, με μηχανισμούς που θέτουν νέα standards στην τεχνολογία εξοικονόμησης νερού και αντοχή στον χρόνο, αποτελούν πια την πρώτη και ίσως τη μοναδική επιλογή είτε πρόκειται να υποδεχθούν κρεμαστή λεκάνη είτε λεκάνη επιδαπέδια.
Συνήθως προτιμάται η επιλογή και χρήση επώνυμων εταιρειών με προδιαγραφές στα προιόντα τους όπως τα εντοιχιζόμενα καζανάκια Geberit ή τα εντοιχισμένα καζανάκια Grohe ή ακόμη και εντοιχισμένο καζανάκι Tece.
Επίσης εξαιρετική δουλειά έχει γίνει και στο συνδυασμό της πλακέτας στο εντοιχιζόμενο καζανάκι, αφού πλέον υπάρχει πληθώρα σχεδίων, φινιρισμάτων και υλικών.

ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ GEBERIT

Εντοιχιζόμενο καζανάκι Geberit, εύκολο στην τοποθέτηση, με μηχανισμούς που θέτουν νέα standards στην τεχνολογία εξοικονόμησης νερού και αντοχή στον χρόνο, αποτελούν πια την πρώτη και ίσως τη μοναδική επιλογή είτε πρόκειται να υποδεχθούν κρεμαστή λεκάνη είτε λεκάνη επιδαπέδια.
Ανάλογα με τον τρόπο που η λεκάνη αναρτάται, η εταιρεία μας προσφέρει διαφορετικά μοντέλα από καζανάκια που στηρίζουν με ασφάλεια τις λεκάνες και εγκιβωτίζονται σε κάθε τύπο δόμησης.
Για παράδειγμα το πλέον γνωστό εντοιχισμένο καζανάκι Geberit 110.150 για μονό τούβλο μαζί με την πλακέτα Delta σε χρωμέ φινίρισμα, είναι από τα best sellers της Ελβετικής εταιρείας.
Για περίπτωση εγκατάστασης σε γυψοσανίδα, ενδείκνυται η σειρά Geberit Duofix με αυτοφερόμενα πλαίσια και το μοντέλο 458.160.
Ακολουθούν και άλλες σειρές που συμπληρώνουν την γκάμα όπως εντοιχισμένο Geberit για διπλό τούβλο ή για τοποθέτηση σε χαμηλό ύψος (κάτω από παράθυρο).
Όλες οι σειρές έχουν αυστηρές Γερμανικές προδιαγραφές ώστε να υποστηρίζουν τέλεια τις κρεμαστές λεκάνες.
Η αισθητική και η λειτουργικότητα του μπάνιου ολοκληρώνεται με μια μεγάλη γκάμα από πλακέτες που συνοδεύουν κάθε τύπο από καζανάκι.