ΠΛΑΚΑΚΙΑ

ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ HPC - ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΒΩΚΟΣ

Το H.P.C. ή τσιμέντο υψηλής απόδοσης είναι ένα καινοτόμο προϊόν τελευταίας τεχνολογίας για την κατασκευή δαπέδων εσωτερικών και εξωτερικών χώρων και επενδύσεων.
Είναι στην ουσία χυτό σκυρόδεμα υψηλής απόδοσης -High Performance Concrete-  με πολύ ανώτερη αντοχή και ποιότητα κατασκευής από το συμβατικό σκυρόδεμα .
H τεχνολογία παραγωγής που ονμάζεται  -WETCAST TECHNOLOGY- δημιουργεί νέα μοντέλα που βασίζονται στις ιδέες που προτείνονται από αρχιτέκτονες και σχεδιαστές, συμβάλλοντας έτσι στη διαμόρφωση μιας ευρύτερης κουλτούρας για την χρήση καινοτόμων υλικών σε ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους.
Το υλικό H.P.C. είναι εξαιρετικά συμπαγές και έχει αμελητέα απορροφητικότητα σε νερό, ιδιότητες που επιτρέπουν την εγκατάσταση του και σε ακραία κλίματα.
Συνιστάται για χρήση  σε περιοχές που πλήττονται από ακραίες συνθήκες δηλαδή πολύ χαμηλές αλλά και υψηλές θερμοκρασίες.
Είναι ανθεκτικό σε λεκέδες ενώ το μικρό του βάρος σημαίνει και χαμηλότερα κόστη και , ως εκ τούτου βέλτιστες συνθήκες για μεταφορά και τοποθέτηση.

Δείτε τις προσφορές μας στο
Πλακάκια τσιμεντένια HPC

 

HPC

Η τεχνολογία HPC αναπαράγει άριστα τα φυσικά στοιχεία, όπως τoν πηλό, την πέτρα και το ξύλο, δημιουργώντας μια τεράστια γκάμα σε υφές και χρώματα.
Πλήθος διαστάσεων όπως 30Χ30,50Χ50,40Χ60, εξάγωνα και ειδικά τεμάχια.
Ένας συνδυασμός της τεχνολογίας αιχμής και των πιο παραδοσιακών αποσταγμάτων που ενώνει την παράδοση και την καινοτομία .
Τα τεχνικά και αισθητικά χαρακτηριστικά του το καθιστούν μια εξαιρετική λύση για επιστρώσεις δαπέδων και επενδύσεις κάθε τύπου.
Η φυσική πέτρα σε σύγχρονη εκδοχή με την χρήση φυσικών, βιώσιμων προϊόντων.
Μια προσεκτική επιλογή φυσικών οξειδίων που αναμιγνύονται με τη μάζα του πλακιδίου και δημιουργούν τις αισθητικές ιδιότητες της φυσικής πατίνας του χρόνου.
Ένα πλήθος ειδικών προϊόντων παρέχουν λύσεις για κάθε απαίτηση, όπως πλακοστρώσεις και καταστρώματα για πισίνες όπου κρίνεται ιδανικό λόγω των εξαιρετικών μηχανικών ιδιοτήτων, της αντίστασης του σε ολίσθηση και τα σταθερά του χρώματα.
Δείτε την προσφορά μας στο
Πλακάκια τσιμέντου HPC