ΠΛΑΚΑΚΙΑ

ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΜΠΑΝΙΟΥ - ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΒΩΚΟΣ

Το συνεχώς εξελισσόμενο τεχνολογικό περιβάλλον έχει οδηγήσει τη βιομηχανία να δημιουργήσει high-end προιόντα με άριστα υλικά κατασκευής και φινίρισμα και φιλικά προς τον άνθρωπο με διδικασίες πιστοποιημένες ώστε να μην επηρεάζουν το περιβάλλον.
Η διαχείριση και αντιμετώπιση διαφορετικών ανάγκών σε πολλές χώρες και στις 5 ηπείρους οδηγεί στην προσεκτική διαλογή των πρώτων υλών ώστε να επιτυγχάνεται η καλύτερη ποιότητα και να προσφέρεται αυτό ως ελάχιστο πρότυπο παραγωγής. 
Μπαταρίες νιπτήρος, μπανιέρας αλλά και στήλες ντούζ και ότιδήποτε χρειάζεται κάποιος για τον χώρο του μπάνιου σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, δοκιμάζουν το γούστο κάθε καταναλωτή.
Υλικά χωρίς ψευδάργυρο, με εξαιρετικό design και λειτουργικότητα έτοιμα να συγκατοικίσουν στον πιο προσωπικό χώρο μας.
Στην έκθεση της Vokos, θα ανακαλύψετε τις τελευταίες δημιουργίες των διασημότερων οίκων του εξωτερικού αλλά και πολλές προτάσεις για να δημιουργήσετε τον χώρο που ονειρεύεστε.
Για τους πιο απαιτητικούς μας πελάτες είμαστε πλέον σε θέση να παρέχουμε σετ μπαταριών και αξεσουάρ σε ένα πλήθος χρωμάτων πέρα των συνηθισμένων αλλά και την δυνατότητα να επέμβουμε κατά περίπτωση χρωματίζοντας εμείς,την μπαταρία της επιλογής του πελάτη από την χρωματική παλέτα μας 
Ιδιαίτερη σημασία πρέπει να δωθεί στο πιστοποιητικό WELL (Water Efficiency Label) που αποτυπώνει την πράσινη λειτουργία κάθε μπαταρίας.
Είναι το νέο σύστημα ταξινόμησης της ευρωπαϊκής βιομηχανίας ειδών υγιεινής. 
Η ετικέτα είναι εύκολο να διαβάστει και να παρέχει στους καταναλωτές γρήγορη πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με την αποτελεσματικότητα και τις τεχνολογικές προδιαγραφές του προϊόντος που πρόκειται να αγοράσουν, είτε πρόκειται για βρύσες κουζίνας, κεφαλές των ντους, ή τους μηχανισμούς στα καζανάκια της τουαλέτας.
Η ευρωπαϊκή βιομηχανία υγιεινής θέτει νέα πρότυπα με την εισαγωγή της ετικέτας WELL.