ΠΛΑΚΑΚΙΑ

ΚΑΜΠΙΝΕΣ ΜΠΑΝΙΟΥ - ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΒΩΚΟΣ

Το μπάνιο,ο πλέον προσωπικός μας χώρος παίζει καθοριστικό ρόλο στην απομάκρυνση της έντασης και της κούρασης στη σημερινή εποχή.
Ο σχεδιασμός και η λειτουργία του, ενεργεί ευεργετικά στην ψυχολογία του ανθρώπου που σήμερα βάλλεται από έντονο στρες και άγχος.
Λίγες στιγμές στο ντους μπορούν να μας χαλαρώσουν και να επιδράσουν θετικά στην διάθεση μας.
Οι καμπίνες λειτουργούν με πολλόυς τρόπους, κυρίως όμως περιορίζουν τη χρήση του ντούς άρα και του νερού σε συγκεκριμένο χώρο, προστατεύοντας τα ευπαθή υλικά που μπορεί να  υπάρχουν στο χώρο του μπάνιου και διευκολύνοντας τον καθαρισμό του και την υγειινή.
Μπορεί κανείς μέσα από την πληθώρα σχεδίων, διαστάσεων και υλικών που υπάρχουν στην αγορά να βρει και να επιλέξει και την καμπίνα που θα ανταποκρίνεται στις δικές του απαιτήσεις.
Τετράγωνες,ημικυκλικές ή οβάλ αλλά ακόμη και ελέυθερης τοποθέτησης, οι καμπίνες έχουν πλέον πεδίο εφαρμογής στα περισσότερα μπάνια είτε αυτά είναι εξοπλισμένα με μπανιέρα ή με ντουζιέρα.
Κρύσταλλα ασφαλείας securit και ακρυλικά, κλειστές ή ελευθερής εισόδου και φινιρίσματα διάφανή ή ματ και πολλά άλλα βοηθούν τόσο στην ομορφιά όσο και στην λειτουργικότητα του μπάνιου.
Τα υλικά κατασκευής υψηλών προδιαγραφών δίνουν τη δυνατότητα εύκολης συντήρησης και καθαρισμού ενώ μια σειρά από διαθέσιμες επεξεργασίες όπως η αφαλατική επεξεργασία προστατεύουν και προσδίδουν χρόνο ζωής. 
Στην εταιρεία Vokos μπορούμε μαζί να επιλέξουμε την καμπίνα που ταιριάζει στο δικό σας μπάνιο και στύλ και να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε την δική σας μικρή όαση.