ΠΛΑΚΑΚΙΑ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ-ΠΡΟΙΟΝΤΑ - ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΒΩΚΟΣ

Η Stucco Italiano είναι σήμερα μια από τις ραγδαία ανερχόμενες εταιρείες στον χώρο των σύγχρονων οικοδομικών υλικών, με έμφαση στα επιχρίσματα τοίχων και δαπέδων.
Με καινοτόμες ιδέες και υλικά με οικολογικό προφίλ και σημαντικές πιστοποιήσεις με μεγαλύτερης σημασίας το Αμερικανικό πιστοποιητικό Green Leed, η Stucco Italiano δίνει το στίγμα της στην Ευρωπαική και παγκόσμια αγορά.
To Leed σημαίνει με λίγα λόγια βιώσιμη πράσινη ανάπτυξη και αλλάζει τον τρόπο που σκεφτόμαστε για το πώς τα κτίρια και οι κοινότητες έχουν σχεδιαστεί, κατασκευαστεί, συντηρηθεί και λειτουργούν σε όλη την υδρόγειο.
Σχεδόν όλα τα προϊόντα της Stucco Italiano έχουν μια έκδοση Bio το οποίο αποκλείει όλες τις χημικές ουσίες στα φυσικά προϊόντα.Αυτά τα υλικά όλα παράγονται σε μορφή σκόνης, προκειμένου να αποφεύγεται η χρήση οποιουδήποτε συντηρητικού.
Έχουν εξαιρετική εργασιμότητα συγκρίτικά με τα ανταγωνιστικά σύγχρονα προϊόντα που κάνουν ευρύτατη χρήση της χημείας.
Η ποιότητά τους είναι εξαιρετική με χαρακτηριστικά πέραν της αισθητικής τόσο τη δύναμη όσο και τη διάρκεια.
Η ιστορία της εταιρείας Stucco Italiano ξεκινάει πρίν από πολλές δεκαετίες στη Ιταλία,την πατρίδα του διάσήμου Ενετικού σοβά αλλά και των ξεχωριστών τεχνοτροπιών που χαρακτηρίζονται από απαράμιλλη αισθητική (όπως το Stucco Veneziano).
Η εμπειρία ετών και οι απαιτήσεις της εποχής οδήγησαν την ομάδα της Stucco Italiano να συνθέσει και να αναπτύξει μια γκάμα υλικών υψηλής αισθητικής που αντιμετωπίζουν με νέα ξεχωριστή ματιά τις σύγχρονες αλλά και τις παλιές κατασκευές και κατ' επέκταση τη σύγχρονη ανθρώπινη διαβίωση.
Δημιούργηθηκαν έτσι εξαιρετικά φινιρίσματα που στηρίζονται μεν στα πατροπαράδοτα και τις παλαιές σίγουρες συνταγές που ήταν φτιαγμένες με ορυκτά προιόντα, διέπονται όμως από τις σύγχρονες αρχές των αρχιτεκτονικών κατασκευών με τεράστιο σεβασμό προς το περιβάλλον.
Η εταιρεία Vokos στα πλαίσια της συνεχούς αναζήτησης καινοτόμων υλικών και εταιρειών με ιδιαιτέρα ποιοτικά χαρακτηριστικά είναι περήφανη να κατατάσει εδώ και λίγα χρόνια την Stucco Italiano στον ολοένα και αυξανόμενο κατάλογο με τους αποκλειστικούς συνεργάτες της για ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια.
Στη έκθεση της εταιρείας μας στη Κηφισιά, υπάρχει σχεδόν το σύνολο της γκάμας των επιχρισμάτων για τους τοίχους και τα δάπεδα που αντιπροωπεύουμε σε ολόκληρη την Ελληνική αγορά.