ΠΛΑΚΑΚΙΑ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΒΩΚΟΣ

Η τερακότα-cotto ,αποτελεί ένα από τα πιο ευγενή και ζεστά υλικά με τα οποία μπορεί να διακοσμηθεί κάθε χώρος,εσωτερικός ή εξωτερικός.
Η επιτυχία του δαπέδου τερακότα όμως,εξαρτάται πρωτίστως από την σωστή τοποθέτηση του.
Η τοποθέτηση του cotto πρέπει να εκτελέται κατά περίπτωση από εξειδικευμένα συνεργεία ενώ στη συνέχεια πρέπει να ακολουθείται σωστός καθαρισμός και κατάλληλη συντήρηση ώστε να διατηρείται τόσο όμορφο όσο και την πρώτη ημέρα.
Βέβαια πρέπει να τονιστεί ότι σήμερα υπάρχουν διαθέσιμα στην αγορά πλακίδια cotto που παράγονται εξ ολοκλήρου στη βιομηχανία με υψηλές προδιαγραφές που δεν απαιτούν καμία επεξεργασία πρίν ή μετά την τοποθέτηση τους.
Δείτε τις προσφορές μας 
Πλακάκια cotto προσφορές
 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Η συντήρηση αποτελέι ένα μεγάλο κεφάλαιο όταν αναφερόμαστε σε δάπεδα τερακότα-cotto. 
Σήμερα πραγματοποιείται γρήγορα και εύκολα με την χρήση των κατάλληλων υλικών.
Στο εμπόριο υπάρχει πληθώρα υλικών,όπως οικολογικά καθαριστικά και βερνίκια εμποτισμού, με την εγγύηση που δίνουν κατασκευαστές με μακρόχρονη εμπειρία.
Κυκλοφορούν πολλές σειρές για τον καθαρισμό και την πρόληψη της φθοράς ,μέχρι και για την συντήρηση αλλά και την θεραπεία των δαπέδων που έχουν υποστεί ζημιές.
Μερικά απλά βήματα μέριμνας,είναι βέβαιο ότι θα δώσουν εξαιρετικά και μακράς διαρκείας αποτελέσματα.
Η τεχνογνωσία και η πείρα που έχει αποκτηθεί μετά την πάροδο πολλών ετών ενασχόλησης με το αντικείμενο μας δίνουν την δυνατότητα να παρέχουμε στους πελάτες μας ασφάλεις λύσεις για οποιαδήποτε περίπτωση.
Με την χρήση εξειδικευμένων συνεργείων και υλικών υψηλών προδιαγραφών αντιμετωπίζονται σχεδόν στο σύνολό τους και οι πιο ιδιαίτερες απαιτήσεις.