ΠΛΑΚΑΚΙΑ

ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΠΙΣΙΝΑΣ - ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΒΩΚΟΣ

Στη σημερινή εποχή η πισίνα βρίσκεται στο προσκήνιο των κατασκευών σε ότι αφορά το design και την αισθητική.
Πλέον κάθε πισινα αποκτά το δικό της χαρακτήρα αφού υπάρχουν ανεξάντλητες επιλογές τόσο για το σχεδιασμό της όσο και για την επένδυση οποιαδήποτε επιφάνειας στο εσωτερικό της ή στον περιβάλλοντα χώρο.
Τα προιόντα που αφορούν στην πισίνα μπορούν να καλύψουν κάθε τεχνική ή στυλιστική απαίτηση εφόσον υπάρχει μεγάλη ποικιλία από χρώματα και μεγάλη επιλογή από επιφάνειες που είναι διαθέσιμες.
Η χρήση ειδικών τεμαχίων που μπορούν να διαμορφωθούν σε πολλές διαστάσεις και υφές όπως επιχείλια.τελειώματα,γωνίες,σκαλοπάτια κ.α.ολοκληρώνουν την κατασκευή με άρτιο τρόπο και άριστη λειτουργικότητα.
Η μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας Vokos στiς κατασκευές και το εξειδικευμένο προσωπικό μας αποτελεί εγγύηση για την καλύτερη τεχνική και αισθητική υλοποίηση οποιουδήποτε έργου.

ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΠΙΣΙΝΑΣ

Τα τελευταία χρόνια η μεγάλη ανάπτυξη στην κατασκευή πισινών έχει οδηγήσει τις κεραμικές βιομηχανίες στον σχεδιασμό και τη δημιουργία ειδικών κεραμικών προϊόντων και αξεσουάρ για τις δημόσιες και ιδιωτικές πισίνες που ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα τους,την τεχνική τους αρτιότητα και για την μοναδική τους ομορφιά.
Τα προιόντα που αφορούν στην πισίνα μπορούν να καλύψουν κάθε τεχνική ή στιλιστική απαίτηση εφόσον υπάρχει μεγάλη ποικιλία από χρώματα και μεγάλη επιλογή από επιφάνειες που είναι διαθέσιμες.
Η γκάμα σε προιόντα πισίνας περιλαμβάνει μια ευρεία επιλογή σε πλακάκια πολλών διαφορετικών διαστάσεων,σε ψηφίδες και σχέδια σε πλήθος χρωματισμών αλλά και σε αξεσουάρ όπως σχάρες , και επιχείλια για την υλοποίηση τόσο δημοσίας χρήσεως πισινών για αθλητισμό όσο και για ιδιωτικούς χώρους ευεξίας και χαλάρωσης.